Wil je praten met een vertrouwenspersoon?

Gaat iemand over je grens heen?

Dat bepaal jij! Voel je je gepest, gediscrimineerd, geïntimideerd of agressief behandeld? Het gaat erom hoe jij het beleeft. Heb je vragen over ongewenste omgangsvormen, voel je je niet veilig in de omgang met je collega’s en wil je hierover praten? Dan kun je bij mij terecht als extern vertrouwenspersoon van je organisatie. Bel me op 06 8365 2883 of mail me via het contactformulier, zodat we snel een afspraak kunnen maken en jij je verhaal kunt doen.

Vermoed je dat er in je organisatie sprake is van diefstal, fraude, corruptie of een andere schendig van de integriteit, ook dan kun je bij mij terecht met je verhaal.

Wat kan ik voor je betekenen?

Worstel je met dergelijke vragen, dan ben ik er om naar je verhaal te luisteren. We spreken af buiten je organisatie, ik ontvang je in mijn praktijkruimte of – als jij dat wilt – op een andere locatie. Als vertrouwenspersoon heb ik geheimhoudingsplicht, dat betekent dat ik geen dossier bijhoud van de gesprekken en alles in vertrouwen behandel. Wil je alleen je verhaal kwijt, dat is helemaal oké. Wil je verdere actie ondernemen, dan gaan we samen op zoek welke wegen je kunt volgen en wat de mogelijke consequenties zijn. We kijken eerst of er een oplossing in de informele sfeer mogelijk is. Is die er niet, dan informeer ik je over de formele routes. Ik ben er voor jou en blijf de hele tijd naast je staan met advies en steun, maar jij hebt en houdt de regie!

Check eerst even of je werkgever een contract met mij heeft afgesloten. Je vindt mij dan via Intranet of een van jullie andere communicatiekanalen.


is het oké, niet zeker? Check het!

Werk zelf mee aan een veilige en prettige werkomgeving! Maak je een grapje en ben je niet zeker of de ander het ook een leuk grapje vindt? Check dan even of het niet als kwetsend wordt ervaren, want dat kan grote gevolgen hebben. Samen zorgen we voor een veilige en prettige werkomgeving!