Online leergang

Op z’n tijd gebeurt ‘t ons allemaal wel eens dat onze communicatie schuurt en frustreert en we niet begrijpen wat er aan de hand is. Met andere woorden we zitten allemaal wel eens in een Psychologisch Spel. Overal waar mensen samen komen kan het gebeuren, dat hoeft niet gelijk een drama te zijn. Als het niet gaat zoals we willen, is het heel menselijk en herkenbaar om de schuld hiervoor buiten onszelf te zoeken en bij anderen te leggen. Maar diep van binnen wens je toch dat je de volgende keer wél een goed gesprek hebt, waar je met een positief gevoel op terugkijkt. In deze leergang leer je hoe je dat lukt.

Online leergang persoonlijke groei

​Herken je dit: je begint vol goede bedoelingen en blijft achteraf zitten met een naar gevoel. Je voelt je gekwetst, en onbegrepen. Hoe komt dat én hoe kan het anders? Deze leergang helpt je op zoek te gaan naar (onbewust) psychologisch Spel in alledaagse situaties. Wat is (psychologisch) Spel? Hoe kun je je bewust worden dat je erin zit? Wat is je eigen aandeel, waar komt jouw gedrag vandaan en hoe kun je jezelf zijn en blijven in moeilijke situaties zodat je met meer plezier in je leven staat!​

Hoe kun je positief jezelf zijn en dat uiten?

De vier cursussen van de leergang zijn geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in zelfontwikkeling en -ontplooiing via een individuele leergang. Geïnteresseerd? Neem contact op voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek van maximaal 30 minuten om samen te kijken of dit iets voor je is. Als je besluit de cursussen te volgen dan ontvang je oefeningen die zijn afgestemd op je persoonlijke vragen. Voor de oefeningen gebruik je situaties die je graag anders zou willen. Die kun je daarna in het verdiepende coaching gesprek inbrengen. 

De cursussen kennen een opbouw maar zijn apart van elkaar te bestellen. Als je je verder wilt verdiepen kun je een combinatie maken met een cursus genogram (Wat mag wel en wat mag niet in onze familie, wat zijn onze familiegeheimen) en/of coaching en counseling.

Tijdsbeslag

2 à 3 weken per cursus.