Professionalisering

Oorspronkelijk studeerde ik Kunstgeschiedenis en Klassieke Archeologie. Het zoeken naar betekenis in kunst was en is nog steeds een grote spirituele inspiratiebron voor mij. Ook in mijn praktijk is onderzoek naar de behoefte aan zingeving en spiritualiteit een belangrijk uitgangspunt.

In 2011 heb ik mijn opleiding in NLP voltooid en in 2015-2018 mijn opleiding Transactionele Psychotherapie aan de TA Academie. Wat mij ondermeer aanspreekt in de TA is respect te hebben voor mezelf en anderen, hierop is ook mijn praktijk Zorgookgoedvoorjezelf.nl gebaseerd.

In 2021 heb is samen met Marijke Arendsen Hein ‘Spelen op het werk’ (https://uitgeverijmei.nl/spelen-op-het-werk/) gepubliceerd. Een boek voor iedereen met of zonder kennis van de Transactionele Analyse, die graag met meer plezier in het leven staat.

Sinds 2015 ben ik lid van de Europese EATA en de Nederlandse beroepsvereniging voor TA. Je vindt mij als TA gecertificeerd coach en counselor op de website van de Nederlandse Vereniging voor Transactionele Analyse (NVTA).

Daarnaast ben ik bewust lid van Bewust Amsterdam, een netwerk voor duurzame ondernemers in Amsterdam. Je vindt mij in de rubriek Coaching – Life coaching.

Certificaat NLP Master Business-Practitioner zogvj
diploma NIT/NLP persoonlijk begeleider
transactionele psychotherapie certificaat
basiscompetentie certificaat transactionele analyse zogvj
agameof free life hortense
masterclass richard erskine