Coaching en counseling

woordenwolk zogvj

Met Zorgookgoedvoorjezelf.nl bied ik coaching & counseling aan mensen voor wie de zorg voor een familielid een ingrijpende verandering is, die hun levensverwachtingen ontwricht. Samen zoeken we naar een nieuw evenwicht waarin je in verbinding met anderen ook voor jezelf zorgt. Zorgen voor jezelf helpt je om zorg voor anderen liefdevol vol te houden.

In mijn praktijk kijken we vanuit systemisch perspectief naar wie jij bent en waar je staat in relatie tot je familie. Aan de hand van jouw familiestamboom over meerdere generaties onderzoeken we je levensverhaal. Dit kunnen we ook visueel met poppetjes uitbeelden. Dat geeft ruimte om naar jezelf te kijken en helpt je begrijpen hoe je verleden je soms kan hinderen in het hier en nu. Wie was je, wie ben je, waar wil je naar toe?

Uitgangspunt is onder meer systemisch werken, Neurolinguïstisch Programmeren (NLP) en Transactionele Analyse (TA), een positieve theorie om naar het leven te kijken met toegankelijke modellen over communicatie en jezelf zijn. Samen vinden we welke werkwijze het beste bij jou past.

Je komt op eigen initiatief of via je werkgever, die investeert in de vitaliteit van werknemers. Via het contactformulier kun je een (gratis) kennismakingsgesprek met mij afspreken.

familie met poppetjes uitbeelden